Selecteer een pagina

Hieronder ziet u in vogelvlucht wat wij voor u kunnen doen. Wilt u hier meer informatie over hebben? Neem dan contact met ons op.

Website ontwikkeling

Wij maken responsieve websites die goed op uw telefoon, ipad, laptop en desktop worden weergegeven. U geeft uw wens op en aan de hand daarvan ontwerpen wij uw website.

Lees meer…

Website beheer

Wij maken websites standaard op basis van WordPress. Hiermee kunt u zelf uw website bijhouden. Wij kunnen echter ook uw website voor u beheren. Dit kan tegen een vast laag maandbedrag of indien gewenst naar gebruik.

Webshop

Webshops met de mogelijkheid om middels iDeal/creditcard/paypal/etc te betalen zijn meer binnen handbereik dan de meeste denken. Voor een eenmalig bedrag of eventueel een vast bedrag per maand kunnen wij uw webshop ontwikkelen en technisch beheren.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een mooie website is één ding, maar een website die goed gevonden wordt is een heel ander verhaal. Indien u dat wenst kunnen wij uw website optimaliseren voor zoekmachines zonder afbraak te doen aan het design.

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Met zoekmachine advertenties wordt uw website getoond bij het zoeken op bepaalde woorden. U betaalt dan per klik een vast bedrag of indien gewenst een variabel bedrag. Per zoekwoord kan de prijs verschillen, maar daamee ook het aantal kliks. Uiteraard is er een plafond per dag in te stellen.

Hosting

Uw website verdient een mooie plek op internet. Met onze servers op basis van SSD en 1 Gb/s uplink bevind uw website zich op een snelle server. Onze servers staan in Nederland en hebben een uptime van 99,99%. U heeft al hosting vanaf 18 euro p/j en een .nl domein voor 9,95 p/j inclusief BTW.

WordPress plugins

Voor onze klanten hebben wij een aantal plugins beschikbaar welke wij kunnen installeren en beheren. Zo heeft u bijvoorbeeld al voor 1,25 euro per maand (excl BTW) een facbook plugin t.w.v. 45 euro (excl BTW) per jaar.

Klanten portaal

Met DWD portaal heeft u een klanten portaal tot uw beschikking waarmee u uw klanten toegang kunt geven tot een afgeschermd gedeelte. Lees verder om alle opties te zien.

Online facturatie

Wilt u graag online uw facturen aanmaken en beheren op uw eigen website? Met onze facturen module kunt u niet alleen online uw facturen aanmaken en beheren, maar kunt u ook uw klanten online (afgeschermd) inzicht geven in uw facturen aan de betreffende klant. Naast dit inzicht heeft de klant eventueel ook de mogelijkheid direct online de factuur te voldoen.

 

× Hoe kunnen we je helpen?